Jaunākie produkti

Kļūstam modernāki

Ilgi gaidīta un beidzot atnākusi -
mūsu veikala jaunā, modernā versija ar plašākām iespējām!
Tagad varat arī izmantos krāsu filtru.

Ātra apstrāde

Bezmaksas piegāde
pirkumiem virs 15.00 EUR
Piegāde gan uz Pastu, gan OMNIVA vai Latvijas Pasta Pakomātiem

Jaunas iespējas

Jauns dizains - mūsdienīgas iespējas. Reģistrētie lietotāji var redzēt pasūtījumu vēsturi un papildināt iesākto pirkuma grozu vēlāk.

Iespējams piegādāt arī uz DPD, Venipak un Itella pakomātiem.

Piegādei uz DPD, Venipak un Itella pakomātiem norādiet to komentāros. Pabeidzot pasūtījumu pagaidām izvēlieties kādu OMNIVA un komentāros ierakstiet vēlamo pakomātu un tā atrašanās vietu.

Pēc 14 gadu darbošanās darbu beidzis un tiek slēgts mūsu Rīgas veikals E.Birznieka-Upīša ielā.

Pieļauju, ka mūsu klientēm pat nelielu pirkumu ir lētāk pasūtīt ar piegādi uz pakomātu, nevis maksāt par sabiedrisko transportu vai auto stāvvietu.

Smiekli caur asarām – tuvākos mēnešus interneta veikalā būs daudz jaunumu (preces no Rīgas veikala kuras interneta veikalā bija beigušās)

veikals MB

PRECIOSA pērles un pērlītes 2025. gada krāsā

2025. gadā dominēs tumša, bagātīga, valdzinoša un nedaudz noslēpumaina krāsa, ko sauc par nākotnes krēslu (Future Dusk).

Tā ir tumšzila līdz melnā nokrāsa ar tumši violeta mirdzuma pieskaņu, kas asociējas ar mistiku, noslēpumainību un eleganci. Tumsas un krēslas futūristiskā nokrāsa, kā arī saullēkts dod jēgu bēgšanai, kas rezonē pārmaiņu pilnā pasaulē.
Tajā pašā laikā tam būtu jāietver arī nomierinošs un uzticams zilais, kas jūs mierinās globālo pārmaiņu laikā. Šī izsmalcinātā nokrāsa iecerēta, lai simbolizētu pāreju nākotnē. To iedvesmo mūsu aizrautība ar kosmisko ceļošanu, futūrismu un modernajām tehnoloģijām.